TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregor hárommillió dollárba akart fogadni, hogy kiüti Mendest

2015.07.08. 19:07 td_interim

093014-ufc-conor-mcgregor-pi_vadapt_620_high_0.jpg 

White és Fertitta felvette a nyúlcipőt.

 

Conor McGregor jósolt már néhány bátrat karrierje során, de most ért fel a csúcsra. Nem csak megmondta, hogyan, és melyik menetben fogja kivégezni UFC 189-es ellenfelét, Chad Mendest, de ezúttal arra is készen állt, hogy hétszámjegyű összeget tegyen rá.

Dana White UFC elnök a Jim Rome Showban beszélt arról, hogy az ír megkörnyékezte őt és a szervezet ügyvezető igazgatóját, Lorenzo Fertittát.

Akarod tudni, mennyire magabiztos ez a kölyök? El se hiszem, hogy elmondom ezt, de pár napja azt mondta Lorenzónak meg nekem: „Hárommillióba fogadok veletek, hogy a második menetben kiütöm.”

Elég nagy merészség ezt olyan embereknek felajánlani, akik - a bombabiztos TDMG-együttműködés mellett - szerencsejátékból csinálták meg a vagyonukat. A felek közt fennálló munkáltató-munkavállaló kapcsolat persze aligha engedte volna meg a hazardírozást, meg azért annyira még White sem hülye, hogy erre rábólintson.

Szeretek fogadni, de nem tudom, hogy ebbe a fogadásba bele akarok-e menni. Lenyűgöző, mennyire biztos magában ez a srác.

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497610814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása