TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A cserejátékos színre lép – UFC 189: Embedded, első epizód

2015.07.02. 14:51 td_interim

embchad.jpg 

Indul a jövő hétvégi gála vlogos felszopóköre.

 

Hiába dőlt ki Jose Aldo, úgy tűnik, ez nem változtatta meg a UFC terveit, és a brazil nélkül is 10 epizódosra hizlalt Embeddeddel iramodnak neki a 189-es számú gálának. A hangulat persze így már nem lesz ugyanolyan.

Nem ropoghat mindig a tűzijáték: a széria az unalmas/röhejes Reebok mezek bemutatóján lőtt felvételekkel indul, ami semmire sem jó, csak arra, hogy VÉGRE felbukkanjon Robbie Lawler és Rory MacDonald is, szóval összességében mégiscsak megérte az a tré sajtóesemény.

Ezek ketten a július 11-i gála előmeccsén a váltósúlyú övért mennek majd ölre – talán nem árt az emlékeztető, mert az Aldo – McGregor kaffogás, majd 2015 legnagyobb szívása szépen maga alá temette a két csendes srác készülődését. Talán a továbbiakban ez megváltozik.

Jön a SportsCenter-es bejelentés: Aldo off, Mendes on. A Team Alpha Male-nél egyelőre kiváló a hangulat: azon viccelődnek a srácok, hogy McGregor úgy feszít, mintha mindig vissza kellene tartania a szarást. 

A végére hagytam Conor McGregort, de csak azért, mert tán említeni sem kell, hogy végig ő van a fókuszban – le merem fogadni, hogy a sorozat teljes műsoridejének kilencven százaléka rá koncentrál majd.

Nekem ezzel nincs is bajom – tőle kábé még az is érdekes, ha fingik – de az első epizód inkább volt laza bemelegítés, mint bármi más. Persze lesz itt még állatkodás, az fix.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817590830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása