TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo kidőlt, Mendes vs. McGregor jön az ideiglenes övért

2015.07.01. 08:39 td_interim

 usa-today-8164601_0.jpg

A brazil bajnok bordafájdalmai túl erősnek bizonyultak.

 

Egy álommal kevesebb: Dana White bejelentette, hogy Jose Aldo nem lép ketrecbe július 11-én, a UFC 189 főmeccsén, hogy megvédje pehelysúlyú bajnoki övét Conor McGregor ellen. Aldo helyére a B-terv, Chad Mendes ugrik be, és verekszik meg az írrel az ideiglenes bajnoki címért. A UFC elnöke magyar idő szerint szerda éjjel nyilatkozott az ESPN SportsCenter-nek.

Az edzője, Andre Pederneiras felhívott, és azt mondta, hogy túlzottan fáj a bordája és nem fog harcolni, szóval Chad Mendes verekszik meg Conor McGregorral az ideiglenes övért.

 

Jose Aldo öt címmeccset mondott már le. Conor McGregor készen áll, Chad Mendes, az első számú kihívó készen áll, szóval egyértelmű a megoldás. Az ideiglenes címért harcolnak majd, és amint Jose Aldo rendben lesz, jöhet a címegyesítő meccs.

 

Ez Aldo döntése. Nem vagyok tőle túl boldog. Rengeteg pénzt költöttünk ennek a meccsnek a promotálására. Egy csomó ember izgatottan várta a mérkőzést, szóval ez abszolút kiábrándító.

Aldo bordája június 23-án, edzés közben sérült meg. Az amerikai orvosok zúzódást állapítottak meg, és engedélyezték neki a harcot, de a brazilok szerint a borda eltört. Aldo egy hét pihentetés után tegnap állt újra edzésbe, az ott tapasztaltak alapján döntött a visszalépés mellett. A meccs lemondása kapcsán Conor McGregor is megszólalt a SportsCenter-ben.

Ha valaki félti az életét, akkor nem kényszeríthetjük arra, hogy belépjen (az oktagonba) és szembenézzen velem. Úgy érzem, fél. Az orvosok engedélyezték neki a harcot, ez egy zúzódás, de mégis visszalépett. Így teljesen jogosan el kellene venni tőle az övet. Az ideiglenes övért szállunk harcba, de véleményem szerint az igaziért kellene.

Az ír twitteren is megnyilvánult:

Elfuthatnak, de nem bújhatnak el.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr997587258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZokaPoka 2015.07.01. 17:58:51

Az a köcsög pénzhajhász Dana bekaphatja. Emberségből nálam teljesen megbukott. Megnézném, hogy törött bordával, de még ha csak zúzódás is, ki merne kiállni bárki ellenis, főleg egy bajnoki meccsen. Arról nem Aldo tehet, hogy ennyi pénzt belefeccöltek a hype-olásba.

Greenscape 2015.07.01. 22:46:35

@ZokaPoka: Danaeknak uj bajnok kell. Aldo mar elverte az osszes valamirevalo kihivojat igy ez a sulycsoport kikerulne az erdeklodes kozeppontjabol es a top p2p ember elertektelenedne. Connor viszont csinalna a showt es hozna a nezoket.
Ez egy uzleti vallalkozas ahol emberekkel "kereskednek".
Aldo meg remenykedhet, hogy Mendez megveri Connort mert akkor nem kell a nagypofajuval egy darabig foglalkoznia.
Connornak nehezebb dolga lesz Mendezzel mint Aldoval lett volna, de majd meglatjuk, hogyan oldja meg a feladatot.
Bar Mendez sokkal szinpatikusann en Connornak szurkolok mert az nagyon jot tenne a sulycsoportnak.

ZokaPoka 2015.07.02. 22:03:26

@Greenscape: Persze, ezzel teljesen egyet értek, de nem is ezzel van bajom. Egyszerűen csak annyi, hogy emiatt a törése miatt Dana eldobta őt mint egy rongyot, amit nyílván haragból tett amiért egy csomó pénztől elbukik. DE, egy UFC elnök ilyet ne csináljon már ennyire nyílvánosan. Ennél sokkal diszkrétebben is meg lehetett volna ezt oldani. A Conor iránti seggnyalásáról meg ne is beszéljünk.

Egyébként meg igazad van abban is, hogy Chad-el több gondja lesz, márcsak a bírkózó tudása miatt is.

Mcgregort egyébként én meg imádom, úgy ahogy van, megvan ehhez az egészhez a kellő esze, és egója, de úgy gondolom, hogy Chad-től ki fog kapni, ugyan úgy ahogy Aldo-tól is kikapott volna, de ne legyen igazam.

Greenscape 2015.07.02. 22:25:34

@ZokaPoka: Par honapja volt egy musor a tv-ben Conorrol amiben elvittek egy sport laboratoriumba. Egy csomo fele modon merik csak a csucssportolok kepessegeit. Mindenkinek minden gyakorlatot meg kell csinalni es a vegen osszesitik. Meg soha nem sikerult senkinek 2 kategoriaban is az elejen vegezni. Conor viszont 3 kategoriaban is vilagcsocsot dontott. Ha jol emlekszem a reakcio ideje az egyensulya meg a csipojenek a forgasi sebessege a legjobb a vilagon. A laborban nem hittek a szemuknek mikor meglattak az eredmenyeit. Conor azota hivatalosan is Istennek kepzeli magat :)

Greenscape 2015.07.02. 22:41:41

Talaltam neked egy osszefoglalot a musorrol.
www.youtube.com/watch?v=whCcF7ASyXw

ZokaPoka 2015.07.03. 13:11:51

@Greenscape: Na ezt a műsort megkeresem. Egyébként igen, ennél nagyobb arca már nem nagyon lehet. De sztem nincs is ezzel semmi gond :)
süti beállítások módosítása