TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Háromfejű, korcs gálaszörnnyel támad a Glory és a Bellator

2015.06.23. 13:53 td_interim

b142_master_rotator_glory.jpg 

MMA, kickbox és egy négyestorna szerepel a két szervezet közös rendezvényén.

 

Scott Coker nem lőtte el az összes puskaporát a hétvégi Bellator 138-on. A Kimbo Slice – Ken Shamrock főmeccs 2.1 milliós nézettséget hozott – felülmúlva a Tito Ortiz – Stephan Bonnar 1.8 millióját is – a Bellator feje pedig újabb bomba tervvel rukkolt elő a küzdősportok iránt csak szőr mentén érdeklődők befogására. Lepaktált a Glory vezetőségével, és szeptemberben összehoznak egy hibrid, MMA-kickbox gálát.

Ezzel a képpel kezdte el hergelni a Bellator az újságírókat a hétvégi gála előtt, majd kisvártatva jött is a bejelentés: szeptember 19-én érkezik a Bellator 141: Dynamite, a kaliforniai San Jose-ba. A dinamit a klasszikus japán Dynamite!! hibrid gálákra utal, ahol megfért egymás mellett az MMA, a kickbox, és a shoot boksz is.

Imádnék olyan rendezvényre menni, ahol láthatnék remek MMA-t, egy tornát, meg a legmagasabb szintű kickboxot, és teljes körűen szórakozhatnék. Úgyhogy azt mondtam: „Miért nem csináljuk meg?”

- mondta Coker.

A Bellator-Glory együttműködés bunyóünnepén lesz egy hagyományos MMA-card, egy MMA-torna és egy kickbox card.

Az MMA-card élén a Tito Ortiz – Liam McGeary félnehézsúlyú címmeccs lesz, a – Coker színre lépése előtti Bellatort idéző – négyes torna pedig egyből eldönti, ki lesz a súlycsoport trónjának következő kihívója. Indul rajta a UFC-től nemrég leigazolt Phil Davis, a Bellator volt 205 fontos bajnoka, Emanuel Newton, a Strikeforce volt 205 fontos bajnoka, Muhammed „King Mo” Lawal és Linton Vassell.

A kickbox cardon kötelek közé lép Paul Daley, aki a Bellator előtt kismillió MMA-szervezetnél megfordult, köztük a UFC-vel és a Strikeforce-szal, és aki második sportjában a mai napig veretlen, valamint kötelek közé lép Joe Schilling is, aki a Bellatorban még bukdácsol, de a Gloryban az egyik legnagyobb bunyós.

A hibrid gála legnagyobb meglepetése a tornarendszer felélesztése. Coker szeme előtt eredetileg nagy műve, a Strikeforce nehézsúlyú grand prix lebegett, annak mintájára nyolc harcost tervezett indítani rajta – ez azonban meghiúsult.

Ütköztünk pár akadályba, amikor megpróbáltuk mindkét berendezést felállítani a helyszínen. Megcsináltuk úgy, hogy rendben legyenek a látószögek a közönség soraiból, aztán felhívtuk Andy Fostert (a Kaliforniai Sportbizottság vezetője), és megkérdeztük: „Belefér ez a szabályokba?” Nem lehetett nyolc résztvevős torna. Mert eredetileg nyolc résztvevőset akartunk.

 

Azt mondta: „Nem, csak öt menetig mehettek el. Összesen. Pont, mint egy címmeccsnél. Lehet egy meccs egy menetes, vagy négy menetes, vagy kettő és három. Lehet kettő-kettő-egy, ha extra menet kell. Ezt a választási lehetőséget adta, én meg azt mondtam: „Legyen kettő, aztán három.” Ez van.

Szóval az elődöntők kétszer öt percesek lesznek, a döntő meg háromszor öt. Azért azt tippelem, senki nem fog sírni, hogy nem kap elég bunyót aznap este.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr947567122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása