TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem fogjátok kitalálni, mit nyilatkozott Overeem

2015.06.16. 14:50 td_interim

gettyimages-136695325_0.jpg 

De tényleg, ki hallott már ilyet?

 

Fabricio Werdum azzal, hogy elnyerte a UFC vitathatatlan nehézsúlyú bajnoki övét, alaposan felkavarta a súlycsoportot. A bajnoki címért való versenyben számos visszavágó előtt nyílt meg az út egyszerre, közöttük – a jelenlegi top 10-es mezőnyre fókuszálva – egy trilógia lehetőségével.

Alistair Overeem és Werdum összerúgta már a port a Pride-ban és a Strikeforceban is. Jelenleg 1-1 az állás, és a holland harcos – aligha meglepő módon – most már eldöntené egyszer és mindenkorra, hogy ki a jobb kettejük közül. Overeem az MMA hour vendége volt, és kötözködés helyett azért először dicsérettel illette az új bajnokot.

Először is gratulálok Werdumnek. Óriásit fejlődött MMA-harcosként. Mindig is trükkös és szívós volt a feketeöves jitsujával. De most már valóban egy állóharcos, egy sokoldalú MMA-mester. Nagyszerű dolgokat mutatott. A nehézsúly most abszolút nyitott.

 

Én harcoltam Werdummel és kiváló teljesítményt nyújtottam, ugyanakkor azt gondolom, hogy Cain teljesítménye meg nem volt jó. Általában a kardió Cain fegyvere, de igen, úgy tűnt, a tengerszint feletti magasság zavarja, és persze a ringrozsda is. Két éve nem harcolt. Szóval azért ez várható volt.

 

Werdum nyerő szériában van, és pár havonta bunyózik. Cain nem bunyózott két éve, és nem hiszem, hogy okos dolog volt így közeledni ehhez a tengerszint feletti magasság dologhoz. Az amerikai birkózók tisztában vannak vele, szóval lehet, hogy csak alulbecsülte, nem tudom.

Arról is megkérdezték, hogyan látja most az esélyeit Gyí Paci ellen. Ki nem találnátok, mit válaszolt rá.

Ugyanaz a fickó, de fejlődött, ahogy én is. És, hogy válaszoljak a következő kérdésedre, hogy úgy gondolom-e, meg tudom verni – igen, úgy gondolom, hogy meg tudom verni. Az évek során figyeltem a fejlődését, és azt kell mondjam, megvan az étvágyam a bunyóhoz. Határozottan látom a gyengeségeit. Remek sportoló, most nagyon megy neki, de vannak gyengeségei, és úgy érzem, én vagyok az a fickó, aki ezeket ki is tudja használni.

A két bunyós legutóbbi találkozója elég kiábrándító volt – Werdum szinte végig a hátán pörögve könyörgött azért, hogy Overeem a guardjába merészkedjen – az új, remek állóharcos brazillal viszont tényleg nagyszerű meccset hozhatnának. De mint hogy Overeem jelenleg a UFC nehézsúlyú rangsor kilencedik helyén áll, ráadásul úgy, hogy csapattársa, Andrei Arlovski karnyújtásnyira van a címmeccs lehetőségétől, ezzel még biztos várni kell.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97548780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása