TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A nagy bunyósok lábtörlőjét terítik Tyrone Spong elé

2015.05.26. 19:54 td_interim

0ce5ee40dcfe0369ce32c0de76eab279_vice_670.jpg

Megvan az ellenfél a ketrecbe való visszatéréshez.

 

Nem hülye a WSOF, hogy kinyírja legnagyobb sztárját: az előzetes tippeknek megfelelően valóban verhető ellenfelet hoz a ketrecbe augusztus elsején visszatérő Tyrone Spongnak. Ráadásul olyat, aki már megszokta, hogy nagy harcosok trappolnak át rajta.

Mi a közös Fabricio Werdumben, Bigfoot Silvában, Gegard Mousasiban, Andrei Arlovskiban és Anthony Johnsonban? Mind az öten megosztották már a ketrecet Mike Kyle-lal, és a Pitbullt leszámítva mind ki is végezték. Na, ez a Mike Kyle lesz Tyrone Spong játszótársa augusztus elsején, a WSOF 22-n.

Kyle – a nagy sikerekkel ellentétben – tapasztalatban nem szenved hiányt, regionális szervezetek mellett megfordult már a UFC-ben, a WEC-ben, de egy ízben még a Pancraseben is, legnagyobb trófeáját, Rafael Cavalcantét pedig a Strikeforceban szerezte, még 2009-ben. A WSOF-ban eddig kétszer bunyózott, az ötödik gálán pontozta ki egyhangúan Arlovski, hogy aztán egy minszki kitérővel visszatérjen a UFC-be, és a nyolcadik WSOF volt az, ahol Rumble – ki nem találjátok – kiütötte, és ami után – ki nem találjátok – ő is újra a UFC felé vette útját.

Szóval ha Spong nem veri meg Kylet, az nagyon égő lesz.

A WSOF 22 egyébként a lehetőségeihez mérten erős carddal igyekszik borsot törni az ugyanaznap érkező UFC 190 orra alá. Győzelemre esélye sincs, hiszen a másik oldal felvonultatja Ronda Rouseyt, és az öregfiúk közül Shogunt, meg Kicsi- és Nagy Nogot is, de azért megsüvegelendő Ray Sefóék igyekezete, mert Spong mellett három (!) bajnoki címmeccsel támadnak:

(c) Rousimar Palhares vs. Jake Shields – váltósúlyú címmeccs
(c) Marlon Moraes vs. Sheymon Moraes – harmatsúlyú címmeccs
Magomed Bibulatov vs. Donavon Frelow – a betöltetlen légsúlyú övért
Mike Kyle vs. Tyrone Spong

Az a vicc az egészben, hogy a WSOF gála felállása sokkal érdekesebbnek tűnik, egyrészt, mert Ronda győzelménél csak az a kérdés, hogy hány másodperc alatt születik meg, míg Spong – bár Kyle kötelező feladat – komoly MMA-tapasztalat híján simán megizzadhat. Másrészt a UFC teljesen kiöregedett bunyósai helyett valószínűleg izgalmasabb lesz megnézni a még nem teljesen kiöregedett ex-bunyósaikat.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117493652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása