TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rousey: ha 2017-ig nem lesz meg a Cyborg-meccs, akkor soha

2015.05.12. 17:31 td_interim

187393322_0_0.jpg 

Mostantól fogva ketyeg az óra.

 

Ahhoz képest, hogy néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy rohamléptekkel közeledik a legjobban várt női bunyó, az elmúlt időszakban csend csend honolt a promóterek táján. A Ronda Rousey – Cristiane Justino megameccs csak nem akar konkretizálódni.

Az üres ígéretekből Rousey-nak is kezd elege lenni, így az MMA Hourban tulajdonképpen ultimátumot adott: vagy meglesz a meccs 2017-ig, vagy nem lesz meg soha.

A Pacquiao-Mayweather kábé öt év alatt állt fel. Mi most olyan háromnál tartunk, úgyhogy azt mondom, megvárom az ötöt, és ha akkor sem jön össze, akkor továbblépek.

Két év múlva Ronda 30 lesz, Cyborg 31, úgyhogy a May-Pac meccsel szemben akkor valószínűleg még mindketten bőven a csúcson lesznek. Akik viszont egy Rousey - Justino Ultimate Fighter évadról pletykálnak, csalódniuk kell.

Soha többé nem fogok az Ultimate Fighterben részt venni. Mindenki a UFC-nél, az Ultimate Fighternél – az egész földön mindenki tudja, hogy nincs az a pénz, amiért újra csinálnám azt a műsort. Fegyvert kéne fognod a húgomra ahhoz, hogy erre kényszeríts.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637453474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása