TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cyborg - Rousey megabunyó hamarosan?

2015.03.26. 21:02 td_Emree

622_f7bf27d0-0a43-3c0a-a1a6-4727a8dc6947.jpg

Álmaink végre beteljesülnek?

Úgy fest, minden eddiginél közelebb került a Cris Cyborg - Ronda Rousey leszámolás.

 

Korábban már pletykáltak róla, a Zuffa és az Invicta között pedig létrejött egy együttműködési szerződés is. Tegnapig azonban nem tudhattuk biztosan, milyen is a kapcsolat Cyborg és az UFC között. Ezzel kapcsolatban adott interjút Cyborg, a Combate magazinnak:

A kifogásaid (Ronda Rousey), hogy miért nem küzdesz meg velem majdnem olyan gyorsan dőltek meg, mint ahogy te fogsz majd a ketrecben. Hagyd abba a szteroidok használatával kapcsolatos vádaskodásokat, tiszta vagyok! Jól tudod, hogy több vizsgálaton is átestem, volt köztük szúrópróbaszerű is. Csináljunk olimpiai szúrópróba teszteket, mint Pacquiao és Mayweather, akkor még eggyel kevesebb kifogás marad a számodra!

 

Lorenzo aláírt velem és el foglak kapni! Te, azonban vagy visszavonulsz filmezni vagy lemész 125 fontba. Nem leszel a legjobb, addig, amíg nem küzdesz meg a legjobbal. Kettőn áll a vásár.

 

Nézd meg a rajongókat! Mit látnak, te csak dumálsz én, pedig mindent megteszek, hogy létrejöjjön ez a bunyó! Tiszteld jobban a rajongókat! Ciki, hogy felmennél egy súlycsoportot csakhogy Gina Caranoval verekedj, de velem ezt nem tennéd meg!

 

Mindegy is, elkaplak! Megteszek mindent, hogy létrejöjjön a kettőnk meccse, ahelyett, hogy kibúvókat keresnék. Lehet kilencvenkilenc kifogásod is, de azzal, hogy az UFC-ben vagyok, egyet sem fogsz találni!

Velős kijelentések! Az előzményeket tekintve nem is csoda, azonban amíg a fenti két női terminátor küzdelmét nem jelentik be, én nem innék előre a medve bőrére.

Cyborgra a tervek szint még vár egy bunyó a nyáron 145 fontban az Invictában. Ezt követően fogyasztana be 135 fontba az őszre, és vállalna egy címmeccset az év végén.

Közben Rousey sem tétlenkedik, augusztus elsején Bethe Correiaval adnak egymásnak randevút.

Ariel Helwani információi szerint az egyezség Cyborg és az UFC között már hetekkel ezelőtt megköttetett. Ez azt is tartalmazza, hogy Cyborg akkortól küzdhet az UFC-nél, ha már otthonosan mozog az új, 135 fontos súlycsoportban.

Amennyiben ezek az infók igazak, valaki az MMA istenei közül igencsak szeretné, hogy Rousey és Cyborg végre rendes körülmények között rendezzék az egymás közt feszülő ellentéteiket.

Személy szerint én is imádnám, mert ettől a sok szövegeléstől már bedugult a fülem!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627306494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása