TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Khabib ugyanazon este intézné el Pettist és Diazt

2015.05.12. 18:44 td_interim

024_khabib_nurmagomedov_vs_abel_trujillo_0.jpg 

Eddig tartott a fegyverszünet.

 

A teljes MMA világ álla csattant a padlón, amikor pár nappal ezelőtt a térdsérüléssel bajlódó Khabib Nurmagomedov, ahelyett, hogy röhögve táncolt volna az újra partvonalra kényszerült Anthony Pettis sírján, együttérzéséről biztosította az amerikai ex-bajnokot.

Most fellélegezhetünk: Nurmynak nem ment az agyára a semmittevés. Újra Showtimeon, és Nate Diazon köszörüli a nyelvét, ráadásul új szintre lépett a trash talkban. Idézet az MMA Hourból:

Mindkét sráccal harcolnék ugyanazon este. Ezek az arcok könnyű fizut jelentenének nekem. (…) Korábban mindig nyaggattam a UFC-t: „légyszi, adjátok nekem Nate Diazt, légyszi, adjátok nekem Anthony Pettist.” De ezek az arcok mindig beijedtek, és nem válaszoltak a UFC-nek. Ezek az arcok korábban nem akartak kiállni ellenem. Bezzeg most köcsögségeket beszélnek, mert le vagyok sérülve, és most nem tudok bunyózni.

Nurmagomedov szeptember-október magasságában szeretne visszatérni, és kiállni Rafael dos Anjosszal a könnyűsúly övéért. Kivéve akkor, ha Donald Cerrone megveri a Nurmy helyére beugró John Makdessit a UFC 187-en, mert akkor udvariasan félreáll, és megadja a korábban szintén szarráfikázott Cowboynak, ami jár. Ki érti ezt a srácot?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47454472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása