TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Andrei Arlovski is karambolozott

2015.04.28. 17:59 td_interim

arlovski_baleset.jpg 

Albuquerque-ben van valami a levegőben.

 

Egy nappal Jon Jones potenciálisan karriergyilkos, nagyon meredek és nagyon seggfej balesete után Andrei Arlovski is karambolozott. A Jonest is pallérozó Jackson-Winkeljohn MMA Academy egyik vezető nehézsúlyúja helyi idő szerint hétfő reggel keveredett balesetbe, melyben négy autó rongálódott meg, és a vétkes sofőr itt is elmenekült a helyszínről. Arlovski először a facebookra posztolt:

Was just involved in a hit and run car accident with 4 cars...

Posted by Andrei "The Pit Bull" Arlovski on Monday, April 27, 2015

Kicsit később hivatalos honlapján, videoüzenetben számolt be a történtekről. 

A Pitbull kocsijának jobb- és bal oldala is megrongálódott, de ő maga jól van – ennyi szól a karambolról, az üzenet további része Jones mosdatása („ne ítéljétek el túl keményen” - WTF?).

Az is kiderül a beszámolóból, hogy szombaton együtt nézték meg a UFC 186-ot Jonesszal, de Arlovski (mint a gálát a helyszínen megtekintők közül sokan) még Demetrious Johnson címvédésének vége előtt távozott – ekkor látta utoljára Jonest, a továbbiakról már ő is csak a hírekből értesült. Vezessetek óvatosan!

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367406618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása