TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Út az oktagonig: Machida vs. Rockhold kiadás

2015.04.13. 20:38 td_interim

lyoto-machida-vs-luke-rockhold-620x400.jpg 

Kattints a hétvégi gála bő negyven perces promó-videójáért!

 

Klassz volt Cro Copot újra látni – pláne a UFC-ben újra nyerni látni – de attól még az a helyzet, hogy a szervezet utolsó, igazi nagy téteket pörgető gálája, a 185-ös számú óta már jó egy hónap eltelt. Szombaton viszont újra megacarddal támadnak Dana White-ék, úgyhogy az elmúlt hetek szűkösebb promókörei után ismét hollywoodias felszopóval keltik a hangulatot.

 

A UFC on FOX 15: Machida vs. Rockhold eredetileg ketrecbe hajtotta volna a szervezet legnagyobb olyan középsúlyú ragadozóit, akiket nem Chris Weidmannek, vagy Vitor Belfortnak hívnak. A címszereplő Lyoto Machida és Luke Rockhold zubogó nyálzást beindító párosítása meg is maradt, a Jacare Souza – Yoel Romero meccs viszont megint meghiúsult, úgyhogy Romero klassz, rekedt gengszterhangját már csak azért hallhatjuk, mert a felvételek még lesérülése előtt készültek. A beugrós Chris Camozziról tehát nincs itt egy nyamvadt pixelnyi se, a két pehelysúlyú nindzsa, Cub Swanson és Max Holloway viszont csatlakozik a nagyfiúkhoz, és ugyancsak megmutatja, hogy gyúr április 18-ára. Mi természetesen heveny várakozással.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797364204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása