TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Chris Weidman megverekedne Jon Jones-szal, cél a Madison Square Garden

2015.04.06. 18:58 td_interim

jones-weidman-0_standard_709-0.jpg 

Meg. Kell. Történnie.

 

Ami Anderson Silvával elérhetetlen volt, azt Chris Weidman tálcán kínálja. Ez a középsúlyú bajnok nem kér 50%-os részesedést a UFC-ből, nem szőrözik köztes súlycsoportokkal, és nem is bújik a kölcsönös hespect mögé: simán beleverné az orrát Jon Jones könyökébe. Az egyetlen kérése (nem kikötése, kérése!), hogy hadd történjen mindez a Madison Square Gardenben.

Persze pont ez a legnagyobb gond: amennyire biztatónak tűnt a New York-i MMA helyzete néhány héttel ezelőtt, annyira visszazavarta azóta a városvezetés Fertittáékat a tervezőasztalhoz. Továbbra sem kapott zöld lámpát a professzionális ketrecharc az államban, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy a UFC újra nekimegy a kerítésnek, és addig döngeti majd, amíg le nem dől végre. A főellenség már eltakarodott a képből, és Ronda Rousey is kiveszi a részét a kampányból – ennek inkább előbb, mint utóbb meglesz a gyümölcse. És ami mindennél fontosabb: ezt a superfightot Jon Jones is akarja.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr517345422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása