TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sárközi Robi kínai naplója #5: Rumble Johnson a fedélzeten

2015.03.25. 21:12 td_axl

kina1_1.jpg

Korábban már nyomon követhettétek oldalunkon Sárközi Robi jóvoltából a Kínában tartózkodó magyar srácok útját. Robi friss hírekkel jön nektek Szabó „Végrehajtó“ Gábor és Forró Laci kapcsán.

 

Sziasztok! Április 24-èn lesz a következő küzdősport gála Kínában, mely kapcsán mi is érdekeltek vagyunk. Ennek kapcsán tartottak sajtótájékoztatót Chengdu városában. Az este folyamán lesznek Thai box, K-1, és MMA szabályrendszerben küzdelmek. Az utóbbit Szabó „Végrehajtó” Gábor és Forró Laci is képviseli. Mind a ketten neves kínai ellenfél ellen küzdenek majd. Az MMA népszerűsítése érdekében a meeting sztárvendége nem más volt mint a UFC nagyütője, Anthony "Rumble" Johnson, aki májusban küzd meg Jon Johns-al a félnehézsúlyú címért. Rumble a magyar harcosokkal együtt népszerűsítette ezen a napon a vegyes harcművészetet a távol keleten. A srácok ezerrel készülnek a következő megmérettetésre, és üdvözletüket küldik minden TOTALDAMAGE rajongónak! írta Sárközi Robi.

conor-sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47303732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása