TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jonesnak tényleg nincs ütőereje?

2015.03.19. 17:55 td_Emree

25d3ee5f00000578-2959903-image-a-3_1424343426900.jpg

Május 23-án Jon Jones és Anthony Rumble Jonhson összecsapása fogja szolgáltatni az UFC 187 főmérkőzését.

 

Jon Jonest jelenleg a súlycsoportoktól független (p4p) ranglisták élére sorolja mindenki. Mióta bajnok lett jobbnál jobb harcosok igyekeznek megtalálni és kihasználni hiányosságait, mindezidáig sikertelenül.

„Bones” aktuális ellenfele Anthony Jonhson irdatlan ütőerejével küzdötte fel magát a félnehézsúlyú ranglista kihívói pozíciójába. „Rumble” neve mellett 19 győzelem szerepel, amiből 7 rendes kiütés (K. O.). Ezzel szemben, bár a bajnoknak is több technikai kiütése (T. K. O) volt ezekből egy sem volt a hagyományos értelemben vett kiütés.

Jonest meg is kérdezték a témával kapcsolatban.

„Anthonynak sokkal nagyobb ütőereje van, mint nekem. Ez teljesen nyilvánvaló. Még sosem ütöttem ki semmit. „Rampage” korábban azt mondta, hogy még egy szőlőszemet sem tudok összetörni, azt hiszem, igaza van.”

Korábbi kihívója „Rampage” Jackson igen komoly ütőerővel érkezett a ketrecbe ellen, de végül egy hátsófojtással Jonesnak sikerült befejeznie a meccset. A bajnok úgy gondolja, hogy következő meccsén is valami hasonló fog történni.

„Kiváló szakemberek vesznek körül, és az edzőim nagyon okosak. Nem vagyunk naivak sem az erősségeinkkel, sem a gyenge pontjainkkal kapcsolatban. A sikerhez elengedhetetlen stratégiát fogjuk követni.”

- foglalta össze röviden mondandóját Jon Jones.

Igaz, ami igaz Jones eddig nem mutatott falbontó ütőerőt, de még egyetlen ütőgépnek sem sikerült legyőznie őt. Ugyanakkor az MMA szépsége az, hogy bármi megtörténhet és egy jól elhelyezett kemény ütés átrajzolhatja és el is döntheti egy mérkőzés menetét.

Bones Alexander Gustafsson ellen már bizonyította, hogy bírja az ütéseket. A kondijára pedig korábban sem lehetett panasz. Én minden esetre úgy gondolom, hogy mindenképpen el kellene kerülnie Anthony Jonhson falrengető ütéseit. Levenni sem lesz egyszerű, mert fizikálisan rendkívül erős ellenfélről van szó.

Akkor mi lehet a helyes taktika? Nos, arról talán Bronson egyszer beszámol nekünk.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87283403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása