TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones egy szép napon megfosztaná Velasquez-t a bajnoki címtől

2015.03.10. 11:43 td_hriczuakos

1bea9423-dac2-45cf-9a07-aea3f5dedf52_retouched.jpg

Még a csapból is Jones folyt az elmúlt hónapokban, mely leginkább a kokó fogyasztása miatt kirobbant botrány számlájára írható. Jon mondhatni olcsón megúszta, persze Dana biztos elkapta egy kicsit a tökeit, hogy éreztesse, ki a főnök, de nagyobb büntetést nem kapott a bajnok, aki legközelebb „Rumble” Johnson ellen nézhet farkasszemet.

 

 

 

Ezt előzetesen már meg is tették, és egy kicsit be is sz*patták a kopaszt, hogy még véletlenül se felejtse el, mi volt a Jones vs. Cormier meccs előtt. Anthony könnyen zavarba hozhatja a félnehézsúlyban egyeduralkodónak számító ellenfelét, hisz elég egy parasztlengőt pontosan elhelyeznie Jon arcán, és máris vége a bulinak. Mondjuk ezt eddig is tudtuk, csak Jones nem igazán engedi közel magához ellenfeleit, és a méretbeli különbséget kihasználva oldja meg a kötelező házi feladatot. Ami eddig kérdés volt, az ezután is kérdés marad, vagyis nem lehet biztosan tudni, hogy Jones meddig marad félnehézsúlyban, hisz már most is azon gondolkodik, hogy egy súlycsoportot feljebb lépve is bajnok legyen:

„Még nem tudom, hogy mikor megyek fel nehézsúlyba. Sokszor elgondolkodtam már ezen, és bár minden tiszteletem Anthony Johnson-é, úgy gondolom, hogyha legközelebb is győzök, akkor jöhetnek a superfight-ok, és a visszavágók. De ha mégis úgy döntenék, hogy egy súlycsoporttal feljebb megyek, akkor azt hiszem, hogy jó eséllyel indulnék Velasquez ellen.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a legfrissebb cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367255139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása