TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones és Rumble jól beparáztatta Dana White-ot

2015.03.01. 11:42 td_axl

rumble-jones.jpg

Ha Jon Jones farkasszemezni jön bármely UFC rendezvényt felhúzó programban, akkor az UFC szervezők gyomra alapjáraton összerándul önkéntelenül....

 

...hiszen a Cormier elleni balhé emlékképe él és virul. A nézők egy részét megosztotta az a balhé, az UFC-ben meg persze örültek neki a PPV eladások növekedése miatt, de azért senki sem szeretne ott állni a tűzvonalban. De ha maga Dana White mutatja be egymás elleni Jonest és következő kihívóját, Rumble Johnsont, akkor csak nem várható hasonló atrocitás.

Vagyis ezt csak remélte Dana, Jones meg Rumble tudta ezt, és galád átverést kiforralva jól átverték az öreget. A fenti videóban ezt láthatod, alább pedig Dana szokásos szókincshasználatú reakcióját Twitterén.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377230325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása