TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Demetrious Johnson simán kinyírná a UFC legnagyobb nehézsúlyúját

2015.02.24. 17:05 td_interim

strue21.JPG

Nem hiszed? Kattintás után jön a videobizonyíték!

 

Minden ketreckocka egyik kedvenc időtöltése az MMA-matekozás – azaz azon jojózni, hogy ha A harcos megverte B harcost, aki korábban már végzett C harcossal, akkor szükségképpen A harcos még annál is jobban kiporolná C harcos gatyáját, mint azt a B harcos tette.

Ha te valamiért még nem csináltál ilyet, akkor mit keresel ezen az oldalon próbáld ki, remekül elcseszheted vele azt a kis szabad idődet, amit meló/suli/edzés/család mellett nagy nehezen összespóroltál. Ráadásul azért különösen szép ez a játék, mert kábé a végtelenségig folytatható: ha elég kitartó vagy, a végén kihozhatod, hogy aktuális kedvenced megverné Káint is (nem a Velasquezt, a régebbit).

Ennyit nem lépdeltek visszafele az időben az alábbi videó készítői, de tíz kört azért lejátszottak, amiből kiderül, hogy a UFC legpirinyóbb bajnoka, Demetrious Johnson bizony legyűrné a szervezet legnagyobb nehézsúlyúját, Stefan Struve-ot. Tudományos alapon!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127211839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása