TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Gangsta Gangsta: Frank Mir lőszerekkel érkezett Brazíliába

2015.02.20. 18:21 td_interim

 93052062_0.jpg

Ezt nem én találtam ki, tényleg így volt.

 

Olyat húzott Frank Mir, amire a legnagyobb gengszterek is elismerően csettintenének nyelvükkel: a volt UFC nehézsúlyú bajnok 9 mm-es lőszerekkel a hátizsákjában érkezett Brazíliába. Mir a vasárnapi UFC Fight Night 61-re igyekezett volna Porto Alegre-be Sao Paulo-i átszállással, de a reptér biztonsági szolgálata visszaintette: valami nem stimmelt a poggyászával.

td_banner2.jpg 

Mir több nagy sporttáskával érkezett, de azokkal nem volt semmi baj – a hátizsáknál viszont megkergült a fémdetektor. A biztonságiak kipakoltatták vele, és egy ideig nem is került elő belőle semmi extra, amíg Frank elő nem húzott két, 9 mm-es lőszert.

Mir Las Vegasból Los Angelesbe, és Los Angelesből Sao Paulóba is repülőn érkezett, így botcsinálta mesterkémként számos ellenőrzési ponton csempészte át a madárlátta lőszereket. Mirtől először azt kérdezték a brazilok, hogy rendőr-e, mire a harcos valahogy elmagyarázta nekik, hogy nem, csak las vegasi lakos és szeret lőni. Mivel Frank nem beszél portugálul, az őrök meg nem beszéltek angolul, ez elég izgalmas activity-párbaj lehetett.

A brazilok többnyire nyugodtan fogadták a képtelen történetet, leszámítva az egyik őrt, aki pánikba esett, majd azzal, hogy értesítenie kell a rendőrséget, fogta Mir útlevelét, és lelécelt vele. Mir ekkor felhívta Dana White-ot, aki azzal tette le a telefont, hogy „oké, ne mozdulj.” A kopszok egy órányi mozdulatlanság után érkeztek meg, de a főnökük, Dana háttérmunkájának hála, már mosolyogva lépett oda a harcoshoz. Az ügyet elsimították annyival, hogy a lőszerek maradnak, az útlevél visszakerül, és hogy ilyet, ha lehet, többet ne csináljunk.

De Mir nem csak ezt úszta meg: a helyben toporgás miatt lekéste volna a csatlakozást, de bokszedzője feltartóztatta a Sao Paulo – Porto Allegre járatot. Ő nem villantott lőszert – egyszerűen csak tudatta az illetékesekkel, hogy ha menetrendszerűen elindulnak, akkor lemarad a gépről Bigfoot vasárnapi ellenfele. Ez nekem magyar aggyal sci-fi, de úgy látszik, Brazíliában annyira imádják az MMA-t, hogy egyetlen harcos kedvéért még egy járatot is képesek visszatartani. Na erre varrjál gombot, Conor McGregor!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr727192405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása