TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Bill Goldberg a Glory-ba tart?

2015.02.17. 09:38 td_hriczuakos

bill-goldberg-5.jpg

Nagy divat lett az elmúlt években, hogy a pankrációval szakító sportolók az MMA-t választották következő állomásnak. Ilyen volt Bobby Lashley, Batista, Brock Lesnar, és legutóbb ugye CM Punk is, akinek az UFC-s debütálását ebben az évben várhatjuk. De az MMA mellett a K-1 is vonzó célpont lehet, legalábbis erre enged következtetni az a hír, miszerint a korábbi WCW és WWE sztár, Bill Goldberg szívesen csatlakozna a Glory-hoz.

 

A most 48-ik életévében járó Goldberg a legutóbbi Glory gála után áradozott a szervezetről, amely szerződést is kínálna a televíziózásban is jártas Goldberg-nek. Bill úgy fogalmazott, hogy miközben nézte a tévében a Glory 19-et, folyamatosan felállt a kanapéjáról, hisz ülve már nem bírta az izgalmakat. Egy twitter bejegyzésben tett említést a szervezetről, akik egyből reagáltak is: megkérdezték, hogy mit szólna egy esetleges szerződéshez. Goldberg azt mondta, hogy komolyan fontolóra veszi a dolgot, hisz nincs vesztenivalója, ugyanakkor azt is érzi, hogy nem kell bizonyítania senkinek. Hetente 4-szer szokott edzeni, így tehát a formája nem lehet akadály számára, ugyanakkor arra is figyelnie kell, hogy a K-1-ben nem igazán tudja kamatoztatni a pankrációban használt dobásokat. Vagy ki tudja?

H.Ákos

td_banner2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr857180903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása