TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs Kristóf BJJ Rio Blog #2: A karnevál

2015.02.17. 20:56 td_axl

A TOTALDAMAGE által támogatott MTK/Gracie Barra Hungary jitsus Szűcs Kristóf alighogy a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség lisszaboni Európa-bajnokságon, utazott is tovább Rio de Janerioba, hogy a Connection Rio program keretén belül fejlessze BJJ ismereteit. Kristóf Brazíliából rendszeresen jelentkezi oldalunkon, mesél ottani élményeiről, blogjának első része után itt a második epizód.

 

Sziasztok! Az első laza rávezető hét után 2 kemény edzős hét következett, az edzések hétfőtől egészen szombatig mentek. Általában napi 3 edzést csinálok, hét vége felé csütörtök/péntek körül, amikor fáradok már, csak kettőt tudok. Reggel 8-kor kezdem a napot Gordo termében, délután erősítés, vagy competition class, este pedig 7-től esti edzés az itteni Gracie Barrában.

Hétvégén általában szemináriumokon veszek részt, múlt héten ginastica natural, illetve légzéstechnika volt, ahol elsajátíthattam a Rickson ill. Kron Gracie féle rekeszizmos légzést, aminek a hasznát már most  Ezen a héten pl. Judo szeminárium volt Rodrigo Oiya félig brazil, félig japán judokával. Valószínűleg pár judo edzésre is el fogok menni a következő hetekben, hogy még a Panamerika bajnokság előtt tudjak állást is gyakorolni. Ezen kívül tervezek látogatni klubokat folyamatosan, most legutóbb Ricardo Vieira híres piros tatamis Checkmat termében voltam edzeni, ahol megannyi világbajnokot kineveltek már.

 

Most 4 napig karnevál van, ilyenkor a brazilok nem hajlandóak dolgozni, termek is zárva vannak, úgyhogy "kényszer" pihenő van, no persze nem nehéz itt elütni az időt, de igyekszem azért aktív maradni drillezni, technikázni.

A video posted by Szűcs Kristóf (@kristofgb) on

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127183905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása