TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hárman is dagin érkeztek a Fight Night: 60 mérlegelésére

2015.02.14. 17:02 td_interim

benson-henderson-vs-brandon-thatch-faceoff-750.jpg

A főbb attrakciók viszont sikeresen bemértek. Ben Henderson pedig egy nála öt számmal nagyobb emberrel szemezett.

 

Azt már tudjuk, hogy egy meccsel kevesebbet kapunk a kóborkutya-gálán, úgyhogy kezdjük most a szamárpaddal: a középsúlyú Patrick Walsh 191.5 fonttal mért be, a légsúlyú Chris Kelades 127-tel, a könnyűsúlyú James Moontasri pedig 158-cal. Mindannyian két órát kaptak arra, hogy leizzadják a többletet. Ez Walsh-nak és Moontasri-nak nem sikerült, így fizetésük 20%-át ellenfelük kapja meg. Kelades kiköszörülte a csorbát. Most pedig lássuk a medvét!

borg.jpg

Ray Borg a UFC leggyorsabb súlycsoportjában is úgy siklik a vásznon, mint a takonnyal bekent pontyba vágó villám, ráadásul sebességbeli előnyét előszeretettel váltja szubokra: egy vereségével szembenéző hét győzelméből ötöt szerzett hátsó fojtással. Chris Kelades felkötheti a gatyáját.

michel-prazeres-kevin-lee-ufc-fight-night-60.jpg

Michel Prazeres 18-1-es, Kevin Lee 9-1-es mérleggel érkezik a meccsre, mindkettejüknek ez lesz a negyedik UFC-jelenése, debütjüket pedig mindketten elveszítették. Nem pont az a történet egyik sem, ami miatt arcoskodni kéne: Prazeres a jobbját nyújtotta, Lee nem kért belőle, kakaskodtak a fiúk egy kicsit.

dan.jpg
Nem mai csirke Dan Kelly: 37 éves korára sikerült összehoznia UFC debütálását, amikor tavaly novemberben szubolta Luke Zachrich-t. Kelly tapasztalt judós, négy (!!!) olimpián is szőnyegre lépett Ausztrália színeiben, legjobb eredményét 2004-ben érte el, amikor hetedik helyen végzett a 90 kilós súlycsoportban. Ellenfele, Patrick Walsh thai bokszban érzi magát leginkább elemében, szóval ez egy igazi stílusok csatája lesz – várhatóan a judoka tapasztalata fog érvényesülni.

magny.jpg

Neil Magny szép csendben lehozta a UFC tavalyi évének egyik legnagyobb teljesítményét: ötször verekedett 2014-ben, és mind az ötször nyert is. Legutóbb október végén láthattuk a ketrecben, szóval most sem lehet azt mondani, hogy sokat pihent volna. Ellenfele Kiichi Kunimoto, egy igazi szubmission-specialista. Tűzijátékot nem ígér ez a párosítás, viszont izgalmas földharc-szakaszokra számíthatunk.

hollow.jpg

A Max Holloway – Cole Miller találkozó a UFC pehelysúly másodvonalának egyik legjobb párosítása. Holloway tavaly fantasztikus meneteléssel feledtette rossz emlékű 2013-mát: négyszer lépett ketrecbe, és mind a négy alkalommal finish-sel aratott győzelmet. Ha ez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy mennyire kemény: Conor Mcgregor jelenlegi, 13-meccses győzelmi sorozatában ő az egyetlen ellenfél, aki végig bírta az ír ütéseit, és csak pontozással veszített ellene. Miller sem dominózni megy a ketrecbe: 21 győzelméből 18-at ért el finish-sel, de rajta azért van rozsda rendesen: utolsó meccsét már több mint egy évvel ezelőtt, 2014. január 15-én vívta.

benson-henderson-brandon-thatch.jpg

Benson Hendersonnak most nem kellett törölköző mögé bújnia, hogy sikeresen bemérjen. A könnyűsúlyú ex-bajnok végre nem mazsolává aszalva várja a meccsét, de hogy mekkora fába vágta a fejszéjét, az csak most látszott igazán: Branodn Thatch egyébként sem a kisebb váltósúlyúak közül való, hozzá képest meg egyenesen egy óriás. Rukus ráadásul nagyon pengés kickboxer, és bár Bendo álla gránitból van, dos Anjos nemrég megmutatta: őt is meg lehet ütni úgy, hogy kiszaladjon a lába alól a talaj. Ha Smoothnak nem sikerül földre vinnie ellenfelét, akkor ez a meccs nagyon csúnya véget érhet.

Benson Henderson (169) vs. Brandon Thatch (170)

Max Holloway (145.25) vs. Cole Miller (145)

Kiichi Kunimoto (170) vs. Neil Magny (170.5)

Daniel Kelly (185.5) vs. Patrick Walsh (191.5)

Michel Prazeres (156) vs. Kevin Lee (155.25)

Ray Borg (125.75) vs. Chris Kelades (127)

 


Efrain Escudero (156) vs. Rodrigo Lima (154.5)

Jim Alers (145) vs. Chas Skelly (145.75)

Tim Elliott (125) vs. Zach Makovsky (125.5)

James Moontasri (158) vs. Cody Pfister (156)

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77173969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása