TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Gleison Tibau pisája világít a sötétben

2015.02.11. 18:51 td_interim

01set2013-brasileiro-gleison-tibau-comemora-vitoria-sobre-jamie-varner-no-ufc-164-1378005014232_615x300.jpg

Őrületes kulisszatitkokra derült fény!

 

Az MMA-világ rohamtempóban fejlődő doppingszíntere máris kitermelte az első stand-uposát a World Series Of Fighting-ben ügyeskedő Andrew McInnes személyében. McInnes véleményére – nem csak a koksz, hanem akármi kapcsán – az anyukáját leszámítva valószínűleg az életben nem lenne kíváncsi senki, úgyhogy a harcos most tett arról, hogy ez megváltozzon. Az MMAmania megkeresésére berúgta a trash talk-motort, és belekötött a UFC egyik könnyűsúlyú rinocéroszába, Gleison Tibauba.

Hagyjátok csak, hadd kokszoljanak! Tehettek bármit, úgyis nyomni fogják. Ne vívjunk már olyan háborút, amit nem lehet megnyerni. Hadd öljék meg magukat. Olyan emberek kellenek nekem, akik kiégetik a motorjukat, mire eljutnak karrierjük ötödik meccséig. Ezzel csak az én dolgomat könnyítik meg. Az egyetlen igazán kemény kokszos, aki hosszú életű, az Gleison Tibau, ő a ritka kivételek egyike. Hosszú ideje van már a UFC-ben, és egyértelműen kokszos. Garantálom neked, hogy a pisája izzik a sötétben.

Andrew McInnes a pénteki WSOF 18-on lép ketrecbe a nemrég nyugdíjba vonult, majd mégnemrégebben visszatért Cody McKenzie ellen. Én személy szerint hajlok arra, hogy higgyek a botcsinálta pisiszakértőnek, de az igazi az lenne, ha képes bizonyítékkal rukkolna elő. Amint ez is meglesz, azonnal közöljük!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127162131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása