TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva második, versenyidőszakon kívüli tesztje tiszta

2015.02.10. 16:46 td_interim

secondtest650.jpg

Anderson Silva első tesztjén két anabolikus szteroiddal bukott meg. A második teszt eredményeit most hozták nyilvánosságra – ezen átment, de hogy ez pontosan mit jelent az ügy szempontjából, abban nem vagyunk biztosak.

 

Silvát először január 9-e körül tesztelték a UFC 183-mat megelőző meccsére készülve. Mint ismert, drostanolone-t és androstane-t találtak a mintáiban. Az MMA-világ összeomlott, mindenki megrendült a hitében, és azóta is csak pislogunk, mi van. Persze találkoztam már olyan kreténnel, aki azon röhög, hogy a bekokszolt Silva nem tudta kivégezni a beszmókolt Diazt, de az ilyen emberek inkább menjenek haza, és rosszindulatukat fojtsák blogolásba. Minden esetre most új fordulat állt be a GOAT-gate-ben, ami, ha tisztázni nem is tisztáz semmit sem, arra legalábbis jó, hogy újra nekiálljuk a fejünket vakarni.

td_banner2.jpg

Anderson Silva második, január 19-i, versenyidőszakon kívüli tesztje tiszta eredményekkel jött vissza a laborból. Ennek kapcsán Bob Bennett, a Nevadai Sportbizottság vezetője arról beszélt az MMAfighting.com-nak, hogy boldogok, hogy ezeket az eredményeket kapták, és úgy fogalmazott: boldogok vagyunk, hogy ezeket az eredményeket kaptuk. Nem vicc!

 

A lap még korábban megkérdezte Dr. Ali Mohamadi endokrinológust, aki azt mondta, hogy a drostanolone-t beszedése után még két hónappal is ki tudják mutatni. És akkor itt jön a WTF-rész: ha az első teszten megbuksz a szerrel, cirka tíz nappal később viszont olyan tiszta a véred, mint a patyolat, akkor nem pusztán arról van szó, hogy elcseszted az időzítést, és a retek nem tudott időben kiürülni a szervezetedből? Silva koksszal készült a meccsre, de benézte a naptárat, és véletlenül egy héttel később állt le a cuccal, így még pont megbukhatott? De ha csak a felkészülés során vagy bekoktélozva, hetekkel később, a meccsen már nem, akkor egyáltalán mi értelme van hazardírozni? Esetleg tényleg az van, amit Silva olyan kétségbeesetten óbégat, hogy Nevada elkúrta, és szennyezett mintát vizsgált? Túl sokat kérdezek? Ja, jó lenne már végre válaszokat is kapni.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927158685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása