TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Így kell kihívni valakit 2015-ben

2015.02.09. 15:07 td_interim

cupcake_destroya_by_vanillasparks-d39626z.jpg

Sarah Kaufman kreatívan mászik Miesha Tate arcába.

Beszólni a sajtóban? Gorombát tweetelni? Csúnyán nézni? Haweer, ez annyira 2014! Ha ki akarsz hívni valakit, mostantól ez legyen a mérce. Sarah Kaufman felzárkózott a mai internethez, és frappánsan vágott bele egy második Miesha „Cupcake” Tate elleni meccs kampányába.

Don't be scared, Cupcake. @mieshatate @ufc @seanshelby

A video posted by Sarah Kaufman (@sarahkaufmanmma) on

Kaufman és Tate 2009-ben, a Strikeforce-ban találkozott először. Akkor egyhangú pontozással Sarah nyert. Tate azóta remek karriert futott be: megnyerte a Cokerék női harmatsúlyú bajnoki övét, aztán persze elveszítette Ronda Rousey ellen, de kettejük gyűlölködése, meg Tate mindig szexi megjelenése a UFC-ben igazi sztárrá katapultálta a lányt. Harcosnak sem utolsó, a UFC 183-mon törött arccsonttal, nagy hátrányból fordítva gyűrte le a remek Sara McMannt.

td_banner2.jpg

Kaufmanról ezzel szemben kissé elfeledkeztünk az utóbbi időben: tavaly áprilisi, Leslie Smith felett aratott győzelme óta nem lépett ketrecbe. Mi mással tudná magára vonzani a reflektorfényt, mint a UFC második legnagyobb női sztárjának kihívásával? Ráadásul egy esetleges győzelemmel óriásit ugrana felfelé a ranglistán, egyenest egy második Rousey-meccs előszobájába. A Nick Diaz-utalásért pedig pluszpont jár. Ügyes, nagyon ügyes.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377151907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása