TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dean majdnem a halálba fojtatott egy srácot a pénteki Bellator gálán

2015.01.18. 16:06 td_axl

jenkins-dean.jpg

A Bellator 132 gálát eredetileg a Pitbull Freire vs Strauss visszavágó miatt vártuk, a pehelysúlyú cím alatt a szervezetnél mindig impozáns meccsek érkeznek. Strauss egy nagyszerű meccsen ismét alulmaradt Freire ellenében, de nem feltétlenül csak emiatt lesz emlékezetes ez a gála. 

td_banner2.jpg

A gálát felvezető napokban a szub-király Georgi Karakhanyan és Bubba Jenkins oda-vissza szopatták egymást, elemi ellentét volt a két srác között, a hypejuk nem segítette volna alapjaiban a gála nézettségét. A meccsen aztán Karakhanyan guillotineba fogta ellenfelét, aki büszkeségből nem kopogott, és olyan mereven tartotta magát, hogy a sokat látott, általam egyébként sokra tartott Herb Dean (mérkőzésvezető) habozni volt kénszerű, hogy leállítsa a meccset, vagy várjon még.

De mire is? Ebből már egyértelműen nem volt menekvés. Karakhanyan verbálisan jelezte, hogy érzi Bubba szemein a mély álmot, mikor pedig végre elengedte őt, Jenkins percekig feküdt eszméletlenül. Szerencsére végül saját lábán hagyta el a küzdőteret, Dean viszont érezhetően meg akar felelni a manapság őt ért kritikáknak, miszerint olykor túl korán vet véget a bunyóknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr787085867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása