TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pusztaöklű bunyó-videó került elő Nick Diazról

2015.01.06. 18:13 td_interim

diaz_bareknuckle.jpg

 

Nick Diazt nemsokára újra a ketrecben üdvözölhetjük, hogy az év egyik legnagyobb durranásaként megmérkőzzön a szintén hosszas kihagyás után visszatérő legendával, Anderson Silvával. Ahhoz a meccshez készítették el az egyik legjobb promóvideó-párost, amit életemben láttam – most pedig előkerült egy másik képsor, ami egészen máshogy, de legalább ugyanannyira zseniális. Diaz pusztaöklű MMA meccset vív.

Sok háttérinformáció nincs a videóról. Diaz valószínűleg szülővárosában, Stocktonban vívja a meccset valami tornateremben. Három perces menetekre osztották a küzdelmet, amit Nick a második végén nyer meg fojtással. Rá egyáltalán nem jellemző módon kézfogással kezdi a végső menetet, és szintén meglepő, hogy itt szép rúgásokat is elenged. A kezeiket védve nyitott tenyérrel ütnek a harcosok, úgyhogy nevezhetjük mindezt egy pancrase viadalnak is – a lényeg az, hogy a csillogó cirkusszá vált MMA-t visszaviszi abba a korba, amikor még nem a lájkok száma, meg a pénz számított, hanem csakis a küzdelem. És Nick mellébeszélést nem tűrő, nyers és igazi személyiségét ismerve így már nem is olyan meglepő az a kézfogás.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757043487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása