TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Palhares begyűjtötte Fitch térdízületét is a maga brutális módján

2014.12.14. 15:29 td_axl

palhares-fitch.jpg

Rousimar Palhares neve hallatán több ember összerezzen, és itt elsősorban azokra gondolok, akik látták már őt bokát és térdet feszíteni a ketrecben, nem beszélve a komolyabb sérüléseket elszenvedő ellenfeleiről. Palhares sosem finomkodott, mondhatnád, hogy a ketrec ajtajának bezáródása után nem is ezt várják el a bunyósoktól, de ahogy te is tudod edzésen, hogy hol az a határ, ahol már sérülést okozhatsz, úgy egy ilyen profi bunyóstól is elvárható ez bármilyen adrenalin szint mellett. Mike Pierce nyolcszor kopogott Palharesnek, aki így sem engedte őt 2013, az UFC meg úgy volt ezzel a dologgal, hogy inkább kirakja Rousimart, ha már nem bír magával többszöri figyelmeztetést követően.

A WSOF-ban landolt a brazil, ahol mindjárt első meccsén váltósúlyú bajnok lett Steve Carl ellen a védjegyének számító bokafeszítést követően. Ma hajnalban pedig szintén a korábbi UFC váltósúlyú ász, Jon Fitch ellen védett címet. 90 másodperce volt szüksége ahhoz, hogy a földön Jont is lekapja, Fitch térde bánta ezúttal a brutális szorítást, percekig maradt a földön a korábbi UFC váltósúlyú kihívó. Palhares félelmetes ereje és technikája ugyan előre ismert mindenki számára, de ahogy ez már számtalanszor bebizonyosodott, fegyelmezett és érett bunyós kell legyőzőséhez, na meg nem árt, ha nem szárazon, meccs elején kap el téged a brazil. Szóval Palhares továbbra is a WSOF váltósúlyú bajnoka, Fitch pedig remélhetőleg nem szenvedett komolyabb sérülést.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr556982341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása