TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Az év női kiütése?

2014.12.14. 15:10 td_Emree

woman-ko.jpg

Tegnap hajnalban zajlott le a legújabb The Ultimate Fighter döntője, melyben Carla Esparza elnyerte az UFC szalmasúlyú övét, és ezzel ő lett a második nő Ronda Rousey után, aki címet birtokol a szervezetnél. Ez a cikkecske, azonban nem róla fog szólni, bár a női MMA vizein maradok. A lentebb látható videó idény nyáron, a napfényes Kaliforniában készült. Az összecsapás Christine Stanley és Katie Anita Runyan között zajlott le. A bunyó nem tartott sokáig, nagyjából négy másodpercig. És, hogy miért? Nézzétek meg a videót!

Christine Stanley a mérkőzés legelején beköszönt egy hátsó köríves sarokrúgással. A muay thaiban állítólag ezt, jarakae fad hangnak, magyarán a krokodil farok csapásának hívják. Stanley a kaliforniai San Diego Combat Academy-nél edz, Liz Carmouchesal és más harcosokkal egyetemben. Lassan itt az év vége. Láttatok ennél durvább, női vagy akár férfi kiütést? Ha igen commentben jöhetnek.

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr376979449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása