TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TDMozi: Kimbo Slice életrajzi film jön?

2014.10.30. 19:56 td_axl

kimbo-slice.jpg

Még ma is sokszor járok úgy, hogy mikor megkérdezik, hogy miről blogolok és mondom, hogy elsősorban MMA, akkor jön a laikus válasz. Ááá, az a Kimbo gyerek csinálja azt, az a youtubos feka arc, nem? Ha valaki, hát Kimbo Slice népszerű lett, vagy népszerűvé tette a sportot, bár itt nem feltétlenül beszélnék MMA-ról. A lényeg, hogy Kimbo hatása a mai napig érezhető és mérhető, azt pedig, hogy hogy sikerült neki ezt elérni, elég mozi-gyanús illat lengi körül. Ha pedig USA, akkor hidd el, hogy lecsapnak ilyen pénz illatra, mert egy B vagy C kategóriás film rendezője ölni tudna akkora nézettségért, amit Kimbo a youtubon halászott össze. Még 2011-ben jött Kevin Connolly először a hírrel, hogy megvette a jogokat és forgatókönyve is van már a storyhoz, csak a zseton nem akart összejönni. Most ismét szárnyra kapott a pletyka, hogy jön a Kimbo mozi, de hogy mi sül ki ebből a végén, még kérdéses.

A korábbi tervek szerint Kimbo, azaz Kevin Ferguson saját magát alakítaná az életrajzi filmben, mely elsősorban hányattatott életútjának fő mérföldköveit dolgozná fel. Bemutatná a srácot, aki a Bahamákról gyerekkorában kerül át Floridába. Fiatalként az amerikai fociban próbálkozott a suliban, de nem jött össze neki az amerikai álom, helyette egy tornádó elvitte a házukat, amiért egy hónapig a Nissanjában aludt. Striptíz bárok kidobója volt, majd a híres pornó producer RK Netmedia testőre és limósofőre, mígnem a kertekben lehozott fogadásos bunyóit ki nem rakták a youtubera és fel nem zabálta őt a monitor másik oldala az egész világon. 2007-ben az EliteXC TV-re vitte ketrecben, MMA szabályrendszerben, James Thomson elleni meccse pedig minden idők legnézettebb MMA küzdelme volt, amiről Dana bácsi álmodik csak Jones, vagy jelenleg McGregor kapcsán. Szóval egy filmet megér, én megnézném.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696848959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása