TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Birics Tamás véres küzdelemben kapott ki

2014.09.26. 17:07 td_axl

birics_3.jpg

Birics Tamás tegnap a ReGym képviseletében Rehák György tanítványaként  Pozsonyban mérkőzött a Hanuman Cup 23 programjában Marco Novák ellenében. Marco Euroliga bajnok és WKU junior Európa bajnok, előzetesen arra lehetett számítani, hogy kemény kihívás elé állítja Tomit. Birics a mérkőzésre készülvén az IFMA EB-re készülő keretével edzett együtt, Rehák György sajnos nem tudott most ott lenni Tomi sarkában Pozsonyban, miután a válogatottal Lengyelországba utazott. Vörös Roland kísérte a magyar harcost. Az előzetes sejtés bejött, kemény és véres csatában Tomi pontozással kikapott. Birics gondolatai facebook oldaláról, mi pedig gratulálunk a tisztes helytálláshoz:

Véres küzdelemben pontozással kaptam ki.  A 3. menetben szakadtam egy könyöktől, amit Roli nagyon jól kezelt az 5.menet végéig. Hosszú, erős és fiatal volt az ellenfelem, kemény ütésekkel a kis Benlee kesztyűjében. Nem tudtam érvényesülni ellene. Köszönöm a rengeteg bíztatást! Mindent megtettem! Egy varrás még vár a kb 4 cm-es sérülésemre, a kötelező zúzódásokkal együtt is jól vagyok!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr276734601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása