TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nem rúgják ki Overeem-et

2014.09.11. 20:14 td_interim

overeem_vigyor.jpg

Alistair Overeem a UFC harcosa marad, annak ellenére, hogy az elmúlt másfél évben csak egy borzalmas, 1-3-as mérleget sikerült összeszerencsétlenkednie. Erről Dana White ejtett mikronyilatkozatot a UFC Tonight szerdai adásában.

(Overeem) még mindig egyike a világ tíz legjobb nehézsúlyú harcosának, és szervezünk neki egy újabb meccset.

Röhejes a döntés, de egyáltalán nem meglepő, tekintve a UFC nehézsúlyának siralmas állapotát, valamint azt, hogy az Overeem meccsekre még mindig vevők az emberek, legfeljebb most már nem azért nézik, hogy lássák, amint megsemmisít másokat, hanem azért, hogy azt lássák, mások hogyan semmisítik meg őt. Ha pedig folytatná a mélyrepülést, akkor sem kellene sokáig az álláshirdetéseket bújnia, van egy munkahely, ahol előszeretettel alkalmaznak kiégett showmaneket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr276689803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása