TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Eddie Alvarez az UFC-ben, Cerrone ellen mutatkozik be!

2014.08.21. 12:22 td_axl

alvarez.jpg

Eddie Alvarez volt a Bellator MMA legfényesebb gyémántja, véleményem szerint pazarlás volt eddig a szervezetnél maradnia, nem mintha ez rajta múlt. A könnyűsúlyú kingpin uralta a Bellator súlycsoportját, Michael Chandler tudta egyedül legyőzni az szervezet valaha volt legjobb mérkőzésén. Eddie vissza tudott vágni Chandlernek, de közben szíve szerint ment volna az UFC-ben, de a Bellator akkori nagy mellényű vezetője nem engedte el őt, nyilvános és jogi hercehurca következtében Alvarez közel egy évig inaktív volt, hogy visszatérjen fanyalogva a Bellatorhoz.

Hogy kicsit ő is trükközzön, a Chandler elleni harmadik meccs elől, melyre a Bellator első PPV-csomagját építette, kihátrált sérülésre hivatkozva, ezt meg vagy elhisszük, vagy sem. Most azonban Rebney távozása után Coker nem genyózik Eddie-vel, feltétel nélkül elengedték őt, az UFC-ben landolva mindjárt mehet Donnal Cerrone ellen szeptember 27-én. Így a Jones vs Cormier párosítás kiesése után némi kárpótlást kapunk, én biztosan. Chandler teljesen sportszerűen annyit üzent a harmadik meccs ködbe vészése közben, hogy megtiszteltetés volt számára Alvarez ellen küzdeni. Ha kicsit jobban átgondolod, ez egy csomagolt üzenet volt az UFC-nek, hogy akár ők is megrendezhetnék a trilógiát, ha áthoznák őt is. Elférne ott a Chandler is, bőven. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr716623001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása