TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lesnar készen állt visszatérni Fedor ellen

2014.08.06. 20:10 td_axl

fedor_lesnar.jpg

Talán örökre a Lost szigeten marad annak titka, hogy Fedor mikor és milyen közel állt ahhoz, hogy az UFC-be szerződjön. Dana és Fedor gazdája menedzsere, azaz Finkelstein ismerik a storyt, egyszer majd írnak róla talán egy könyvet. Az Utolsó Császár az M-1 Globalnál vezetett le zsinórban elszenvedett három vereségét követően, de Dana bácsi csak nem tudta megemészteni, hogy a ruszkik nem adták neki aranyat tojó büszkeségüket, egy Lesnar elleni megaderbin dolgozott továbbra is 2012-ben. Akkor, mikor Lesnar is elbúcsúzott már az MMA-tól az Overeem ellen elszenvedett májműtétjét követően, de Brock kész volt visszatérni az egyszer már korábban beígért Fedor elleni meccs kedvéért. A pletykák szerint Fedor vállán is ott ült még a kis Matyuska, aki nem hagyta nyugodni lelkét, kipróbálta volna magát az UFC-ben, Lesnar ellen. Aztán minden megváltozott...Fedor édesapja elhunyt 2012. augusztusában, Emelianenko pedig elveszítette minden motivációját a küzdelem iránt. A történet itt véget ért.

Időközben megszólalt Lesnar managere is, aki szerint Lesnar egyértelműen nem volt túl súlyos emésztőrendszeri betegségén az Overeem elleni küzdelem idején. Sőt, sosem volt hajlandó elfogadni, felismerni betegsége súlyosságát, csak miután túl volt a nehezén. Az utókezelések nem is oly rég értek véget, napjainkra Brock immár egészségesnek mondható. És ha már egészséges, megfelelő körülmények között az UFC-visszatérést is átgondolná. Ez persze a csekken szereplő összegtől függ, mert a WWE jelenleg kitömi.

Fedor vs Lesnar, ki gyozött volna?
Fedor, ez hülye kérdés volt.
Lesnar szétborítással.
A nézok, akik láthatták volna.
Most tényleg Lesnarról beszélünk?
poll generator

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr946579809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása