TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ronda Rousey: Cyborg nem erőlteti meg magát, hogy kiálljon ellenem

2014.07.02. 17:03 td_interim

Pörög a hétvégi UFC gála promógépezete: múlt hét pénteken sajtóebéden találkoztak az újságírók a harcosokkal. A figyelem középpontjában ismét Ronda Rousey volt, aki a július ötödikei UFC 175-ön Alexis Davis ellen lép oktagonba. Persze nem csak Davisről kérdezték: előkerült az örökzöld Cris Cyborg téma is, Rousey-nak pedig megint felment a vércukra.

391ff6be1517569dfb59d39a361d0f3b.jpg

Azzal jött, hogy „Ó, nem fogok tudni lemenni 135 fontra, mert utána sokkal nehezebb lenne teherbe esnem.” Ezzel úgy voltam, hogy „azt bezzeg rohadtul leszartad, hogy a szteroidozás vajon árt-e a nemzőképességednek”. Ezek alapján most már simán köthetnénk akár fogadásokat is arra, hogy hányszor fog elvetélni. (…) Soha sem fog Cris Cyborg álmatlan éjszakákat okozni nekem. Ha szét akarja rúgatni a seggét, tudja, hol talál. De nem igazán igyekszik, hogy megtaláljon.

Cris-Cyborg.jpg

Cyborg legutóbb tavaly júliusban, az Invicta 6-on lépett ketrecbe, ahol másodszorra is megsemmisítette Marloes Coenent. Következő MMA címvédéséig muay thai tornákkal üti el az idejét. Tavaly szeptemberben a Lion Fight 11-en lépett ringbe, ahol TKO győzelmével vetett véget ellenfele, Jennifer Colomb veretlenségének. A következő hibátlan mérleget azonban már nem sikerült tönkretennie: idén márciusban, a Lion Fight 14-en egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Jorina Baars-tól.

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr576452553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

those with loaded guns 2014.07.03. 09:22:41

Nem úgy tűnik, hogy egyelőre bárkinek is érdeke lenne ez a Rousey-Cyborg meccs, pedig le lehetne húzni két-három bőrt róla. Ronda is leginkább szép kislányok ellen küzd, pedig kíváncsi lennék, hogy a "minden női BJJ-st lenyomok" kampány folytatásaként mit kezdene Gabi Garciával (ez Cyborgra is áll). Igaz ez esetben még jobban hivatkozhatna a "női" kitételre. Viszont Bia Mesquita ellen tényleg megnézném, mit tud.

latóember 2014.07.06. 07:59:02

felkenné az egész brazil bagázst a falra akár MMA akár Judó akár bjj szabályrendszerben...

those with loaded guns 2014.07.13. 22:54:27

@latóember: vagy nem. jó lenne, ha kiderülne, mert ezek a sztárgyártó alibi meccsek már elég unalmasak.
süti beállítások módosítása