TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Továbbra is kísérti az Aldo elleni veresége Cub Swanson-t

2014.06.20. 16:18 td_hriczuakos

cub1-1024x682.jpg

Az UFC pehelysúlyú mezőnyének egyik üde színfoltja a 30 éves Cub Swanson. Ugyan döcögősen sikerült bemutatkozása a szervezetnél, hiszen vereséget szenvedett a későbbi kihívó, Ricardo Lamas ellen, azóta mind az 5 mérkőzését megnyerte. Ráadásul ebből 4-et K.O. vagy T.K.O. formájában gyűjtött be, így ismét a bajnoki cím közelségében álldogál. Legközelebb a kőkemény Jeremy Stephens ellen mérkőzik, a győztes pedig komoly pozícióban találhatja magát. Swanson már találkozott egyszer José Aldo ellen, méghozzá 2009-ben, a WEC égisze alatt, ahol a brazilnak 8 másodpercre volt szüksége, hogy egy repülő térdes után megnyerje a meccset. Cub pedig legutóbb elmondta, hogy a szurkolók ezt azóta sem felejtették el, sőt, gyakran fel is hozzák a témát:

„Az emberek egy csomó alkalommál felhozzák, nem hagyják nekem, hogy elfelejtsem. Már legalább 1 milliószor hallottam, és azt kívánom, bár okosabbak lennének. Voltak idők, amikor ezeken csak nevettem volna. A múltkor kiraktam twittere egy vicces dolgot, ami a boltban történt velem. Erre valaki visszaírta, hogy Olyan vicces dolog, mint amikor 8 másodperc alatt kaptál egy térdest az arcodba? Na igen, pont valahogy úgy.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr86339705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása