TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator 113: Pumukli vs Newton mérkőzés eredménye

2014.03.22. 05:40 td_axl

Végh Pumukli Attila ma hajnalban Kansas városában mérkőzött Emanuel Newton ellen a Bellator MMA félnehézsúlyú címvédőjeként. Newton is övvel érkezett, a King Mo elleni visszavágójakor szerzett interim övet ősszel. Attila és Newton 2012-ben már mérkőztek egymás ellen, ami akkor nagyon szoros bunyó volt, megosztott pontozással Pumukli vitte, és továbbjutott a Bellator MMA félnehézsúlyú tornán.

Attila akkor arról beszélt, hogy Newton stílusa nagyon nem fekszik neki, ez pedig továbbra is igaz, hiszen ma hajnalban a bősi bajnok ismét szoros meccsen nem tudott kibontakozni Emanuel ellen. Newton végig irányító szerepben maradt, Attila pedig a tőle megszokott kezdetben lassabb, elsősorban kontrákra épülő bunyóval jött, amit azonban nem tudom felpörgetni a menetek során. Kiegyenlített mérkőzés volt, nem túl látványos, melyet a közönség sem díjazott, Newton aktívabb volt, Attila viszont pontosabban dolgozott. Számomra furcsa volt Pumukli passzivitása a mérkőzés során, az első menet végén ugyan feldagadt kézzel ment a szünetre, ami hátráltathatta a küzdelemben, de sosem húzta meg a ravaszt az öt menet alatt, mikor arra lehetősége nyílt volna.

Ismét megosztott pontozással ért véget a küzdelem, melynek végén Emanuel Newton kezét emelték a magasba. Attila ezzel elveszítette címét és egyelőre a lehetőséget, hogy King Mo vagy Rampage ellen védjen címet legközelebb. Ráadásul szerződése is lejárt a Bellator MMA-nál, remélhetőleg a szervezet meghívja őt a következő félnehézsúlyú tornájára, hogy ismét a címet vegye célba. Visszavágóra Newton ellen ugyanis nincs esély szerintem: egyrészt a torna-rendszer miatt, másrészt a Rampage-King Mo-Newton hármas PPV szempontból komolyan bejáratott arcok az elmúlt időben a szervezetnél. 

Először is remélem, hogy Ati sérülése nem komoly, érkezzen szerencsésen haza, ezt követően pedig lehet tovább építkezni. Ne feledjük, hogy Pumukli révén továbbra is egy álomban élhetünk, hiszen az amerikai MMA lehetősége elérhető közelségben van számunkra, Ati pedig igazi harcos, aki feláll ilyen vereségeket követően. Most itt az ideje, hogy mi adjunk vissza neki valamit, amit eddig ő nyújtott számunkra, egy bajnok bajnok marad öv nélkül is!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr505873318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása