TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Horvátországban jártak a Magyar Prémium MMA Liga képviselői

2014.03.08. 17:05 td_soleado

Egy kapcsolatépítéssel egybekötött meccsnézésen jártak hétvégén a Magyar Prémium MMA Liga képviselői Zágrábban, ahol az European MMA League gáláján többek közt a szegedi Jani István mérkőzését is élőben tekintették meg.

premium_zagrab.jpg

 

A hétvége tapasztalatait Tánczos Gábor, az MPML főtitkára és kommunikációs vezetője foglalja össze.

„A European MMA League meghívására Marek Zoltán marketing igazgatóval és asszisztensemmel március elsején szombat estére Horvátországba, Zágrábba utaztunk, a European MMA League nagyszabású tv-s MMA gálájára. A horvátok nagyon jó vendéglátónak bizonyultak lévén a legjobb helyekről követhettük végig az eseményeket. Volt szerencsénk az esemény kezdte előtt jónéhány órával a helyszínre érkezni, így láthattuk a professzionális tervezés eredményeként óramű pontossággal működő gépezetet. Tapasztalhattunk számos olyan apró momentumot, ami a gáláinkat még zökkenő mentesebbé és nemzetközi színvonalú eseménnyé tudja tenni! Fontos kiemelni, hogy az European MMA League gáláinak közvetítési joga 63 országban került eladásra! A European MMA League managementjével megállapodtunk abban, hogy a következő szezonban a Magyar MMA Premium League delegálja a Magyarországot képviselő versenyzőit. A válogatást Sárközi Róbert alelnökünk és egyben szakmai irányító végzi személyesen. Továbbá meghívunk megfigyelőket, managereket a március 22.-ei indítógálánkra, ami a Fővárosi Nagycirkuszban lesz. A megbeszélésen felmerült az European MMA League turné magyarországi helyszínének lehetősége is melyhez mind két fél pozitívan áll hozzá! Úgy gondolom, hogy ismét nagy áttörést értünk el a nemzetközi porondon mely hatalmas mérföldkő a magyar MMA életében.”

 

A zágrábi gálán egyéb magyar érdekeltségű sikereket is elkönyvelhettünk, Jani István ugyanis győztesen hozta le mérkőzését, mellyel továbbjutott a 10 ezer eurós összdíjazású versenysorozat következő állomására

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255848949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása