TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jön a Harcosok Klubja IX

2014.01.02. 17:15 td_axl

hk9.jpg

A Magyar Muaythai Szakszövetség 2014. január 25-én rendezi meg a Harcosok Klubja 9. rendezvényét Budapesten, az aTEREM Harcművészeti Központban. (XIII.ker, Jász u. 112.) Nevezni név, életkor, súly, mérkőzések száma, szabályrendszer, egyesület név, elérhetőségek (telefon, e-mail) megadásával lehet 2014. január 15-ig a muaythai@muaythai.hu e-mail címen. Nevezési díj nincs.

Harcosok Klubja 8-ról:

A Vasasban egy rendkívül sikeres gálát tudtunk megrendezni október 26-án. Tény, hogy egy ilyen nagy és színvonalas rendezvény megszervezése sok munkát és jelentős anyagi ráfordítást igényel.

A szervező társakkal és a szponzori körrel egyeztetve azt tudom elmondani, hogy évente 2 alkalommal fogunk hasonló nagyságú gálát rendezni. Várhatóan egyet tavasszal, egyet pedig ősszel. A Harcosok Klubja bázisa az aTEREM Harcművészeti Központ marad, ahol 400-500 fő valóban testközelből, igazi harcosok klubja „fílingben” követheti az összecsapásokat.

Január 25-én Győrfi Csaba thai-box Európa Bajnok a pécsiek kiválóságával Bakacs Dezsővel mérkőzik meg. Biztosan ringbe fog lépni a nehézsúlyú négyes torna győztese Bárdi Péter, valamint az ifjú feltörekvő tehetség Szalontai Gergő. Nehézsúlyban is szervezünk egy-két ütős találkozót, mert Kozsák György, Lőrinczi György és Gilányi Attila is jelezte már a részvételét.

Ezúton is szeretném megköszönni minden harcosnak, edzőnek, támogatónak, szurkolónak, hogy mellettünk álltak az elmúlt két évben és segítették a Harcosok Klubja Versenysorozat fejlődését. Ahogy mondani szoktuk: folytatjuk!

K.Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr435721740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása