TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Totaldamage Fighter 2013: Kik nyerik el a címet?

2013.12.28. 17:08 td_axl

fighter-2013_blogv2.jpg

Hamarosan a 2013-es esztendő végéhez érkezünk, a Totaldamage pedig harmadik születésnapját ünnepli. Ez az év mind a hazai, mind pedig a külföldi küzdősport világában bővelkedett izgalmas, látványos, olykor meglepő eredményeket szolgáltató meccsekben. Szeretnénk egy hagyományteremtő kezdeményezéssel élni: adott évet, esetünkben 2013-at értékelve, keressük a magyar MMA, Kick-box és grappling szabályrendszereiben vitézkedő legjobb harcost. 

Hogy lehet részt venni a játékban?

Várjuk facebook üzenőfalunkra az általatok jelölt harcosok (fiúk és lányok) képét névvel, klubbal és eredményekkel leírva. Tehát légy magad is bunyós, vagy csapattársad, tanítványod, ismerősöd, rokonod esetében érzed azt, hogy megérdemled/megérdemli az elismerést, posztold üzenőfalunkra képed/képét és a kért információkat. 

Hogy kerül kiválasztásra a nyertes?

A legtöbb facebook megosztással rendelkező harcos képe nyeri el a Totaldamage Harcos 2013 közönség kedvenc díját. Hogy ne csak a facebookon múljon egy ilyen verseny, a Totaldamage szerkesztői választják a másik nyertest, aki a posztolt harcosok közül szakmai döntés révén kerül ki. Tehát két nyertes, akik a Totaldamage Harcos 2013 címet nyerik el.

Miért érdemes játszani?

A facebook oldalunkon a bunyósok képét megosztók között Totaldamage ajándékcsomagot sorsolunk ki, melynek tartalma limitált darabszámú, egyedi tervezésű, frankó Totaldamage póló és sapka, melyeket alább láthatjátok.

 A két Totaldamage Harcos 2013 győztes szintén nyer 1-1 Totaldamage ajándékcsomagot, valamint elnyerik a jogot, hogy a totaldamage.blog.hu felület jobb és bal oldalán három hétig átvegyék a jelenlegi Tökéletes Harcos helyét. Mindez azt jelenti, hogy a két nyertes fényképe lesz látható névvel és eredménnyel feltüntetve. Mindez presztízs, népszerűség és szponzor keresésében hatalmas előnyt és segítséget jelent számukra a jövőben. 

fighter_backround.jpg

További információk

A Totaldamage Harcos 2013 sorsolás és eredményhirdetés 2013. január végén várható. Fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a posztolt képek és információkat moderáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr715695009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása