TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Újabb sikeres küzdősport gála Szegeden

2013.11.26. 20:36 td_soleado

Az elmúlt hétvége legfontosabb hazai sporteseménye volt az a szegedi rendezvény, ahol három sportág versenyzői mérték össze tudásukat egyszerre a Szegedi Városi Sportcsarnokban.

20131123_105246.jpg

Magam részéről 8 körül érkeztem, de akkor már rengeteg csapat a helyszínen volt, ahol orvosi stáb várta őket a verseny előtti vizsgálatokkal, majd a mérlegelések, és regisztrációk követően közel 400 versenyzővel 11 után jött a megnyitó. A gála előtt díjat kapott a szegediek fáradhatatlan harcosa, Elter Antal és a kecskeméti Berkes László a grappling sportágban itthon elvégzett munkájáért.

1467427_458800480907487_942116183_n.jpg

 A gála után Laczkó Balázs értékelése, aki szervezőként és bíróként is tevékenykedett szombaton:

 „Közel 400 versenyző volt itt ma, 1 ring, 1 ketrec, és 4 tatamin mentek a küzdelmek, a manó korosztálytól egészen a veteránig. A megnyitó ugyan kicsit csúszott, de utána rendben lezajlott az egész nap. Az MMA mérkőzések irányított sorsolások alapján zajlottak, az edzőkkel közösen egyeztetve, hogy egyforma tudású harcosok kerüljenek egymással szembe, ennek eredményeként - úgy érzem – nagyon színvonalas összecsapásokat láthatott a szépszámú közönség. Nagy örömünkre több olyan szegedi versenyző is volt, aki 2 sportágban is képviseltette magát szombaton. A 3 szakág precízen tudott együtt dolgozni, és segíteni tudta egymás munkáját végig. A grappling este 8-kor fejeződött be, melyet Szűcs Kristóf nyert meg. A Szegedi Küzdősport Klub nevében köszönöm a támogatóknak, és mindazoknak, akik szombaton ott voltak és segítették a rendezvény lebonyolítását.”

 IMGP0968.jpg

Röviden összegezve, egy újabb színvonalas sporteseménnyel gazdagodott a lelkes szegedi közönség, és az ideutazó versenyzők is. A fotókért pedig külön köszönet Oltványi Dávidnak.  

 

A versenyek előtt rövid megemlékezés volt a múlthéten tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal boxoló, Balog Joel és Pocsai Zoltán tiszteletére.

 Nyugodjanak békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr675659445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása