TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kennedy: Nem véletlen, hogy Belfort nem harcol az USA területén belül

2013.11.05. 19:58 td_hriczuakos

Sonnen után szabadon egy másik amerikai, Tim Kennedy is elkezdte kóstolgatni a brazilokat. Tim eredetileg Machida ellen ment volna, de tudjuk, hogy végül ez a párosítás ment a levesbe, Lyoto meg szépen elaltatta Munoz-t Angliában. Kennedy reménykedett benne, hogy némi unszolás után Shogun elvállalja a keringőt, de aztán egy másik brazil, Rafael Natal jelezte, benne van a buliban. Végül is, a nemzetiséget tekintve megoldották házon belül, Tim viszont nem állt le, legutóbbi nyilatkozatával például Belfort-ot találta meg:

„Ó igen, én mindig meg akartam küzdeni azzal az emberrel. Tisztán akarok-e ellene küzdeni? Ja. És a tiszta szó alatt azt értem, hogy nem használ semmilyen szteroidot, és nem Brazíliában küzd. 4 éve nem bunyózott az Államokban, ennek pedig oka van. Erre nem lehet mentsége, mert korábban már megbukott egy teszten, az Atlétikai Bizottság pedig pont emiatt nem adta meg neki az engedélyt. Brazíliában radar alatt mozoghat a TRT-jével.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765616705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása