TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Barnett mészárlást tervez Browne ellen

2013.10.08. 21:34 td_hriczuakos

Josh Barnett 24 éves korában minden idők legfiatalabb UFC nehézsúlyú bajnoka lett, azonban doppingvétségének köszönhetően megfosztották a címétől. A szervezettől való távozása után aztán felemás utat járt be Josh, aki Pride-gálákon is megmérettette magát, Japánban folyamatosan visszajáró vendégnek számított. Az USA-ban Strikeforce-gálákon láthatta őt ismét a nagyérdemű, ahol egyedül Daniel Cormier-nek sikerült csupán megállítania. Barnett végül hosszas huzavona után idén tért vissza az UFC-be, ahol Frank Mir legyőzésével azonnal jelezte is, hogy komoly tényezője lehet a nehézsúlynak. Josh decemberben tér vissza Travis Browne ellen, és ennek a meccsnek a győztese akár kihívói pozíciót is kaphat a közeljövőben:

„Ez egy nagy lehetőség a számomra. Ez a srác egy ifjú, feltörekvő harcos. Azt akarja, hogy felfigyeljenek a nevére, és hogy bebizonyítsa, Overeem legyőzése nem csupán egy egyszeri villanás volt. Rajtam keresztül akar nevet szerezni magának, én pedig arra készülök, hogy felvéssem a nevét egy sírkőre.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr355555454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása