TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dominick Cruz: Le tudom győzni Barao-t

2013.09.27. 19:01 td_hriczuakos

Csiripelték a madarak, hogy 2 éves kihagyása után nemsokára visszatér Cruz, a jelenlegi UFC harmatsúlyú bajnok. Nos, ezt a visszatérést jövőre várhatjuk, amikor is minden bizonnyal Barao ellen találkozik, hogy eldöntsék, ki is az igazi királya a súlycsoportnak. Barao nem éppen takaréklángon pislákol, hétvégén Wineland ellen szépségdíjas rúgással védte meg ideiglenes bajnoki övét. Cruz gondolatai leendő ellenfeléről:

„MMA-harcos vagyok, bármilyen terepen megküzdök vele. Barao-ban az a nagyszerű, hogy szépen kombinálja a dolgokat, ebben ő a legjobb a harmatsúlyban. Erre oda kell figyelnem, amikor találkozunk, de készen állok rá, és már alig várom. Hiszem, hogy képes vagyok legyőzni őt. Megvannak az eszközeim és a trükkjeim arra, hogy behúzzam a győzelmet.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85534863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása