TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Urijah Faber új szerződést írt alá a UFC-vel

2013.09.24. 20:25 td_adamrepa

urijahfaber.jpg

Úgy néz ki Urijah Faber még jópár évig a UFC-vel marad, miután nemrégiben írt alá egy új, meghosszabbított szerződést a UFC-vel, mely 8 meccsről szól. Ezzel egyidőben a menedzsmentjével is aláírt - akik egyébként Joe Benavidez, Chad Mendes és Anthony Pettis ügyeit is intézgetik - és meghosszabbította szerződését.

Faber, az egykori WEC bajnok immáron több, mint hat éve van a Zuffával, melyből ideje javát a WEC-ben töltötte és az elmúlt 2+ évet a UFC-nél. A harmatsúly meghonosítása óta a súlykategória egyik legnagyobb, legismertebb sztárja, aki már kétszer is vívott címmeccset és TUF edző is volt a 15. évadban. Nem mellesleg pedig utóbbi három küzdelmét mind megnyerte, így nem elképzelhetetlen még egy címmeccs sem, amennyiben következő küzdelme során is diadalmaskodni fog, Egy biztos, Duane "Bang" Ludwig edzősködése óta a Team Alpha Male-nél csak jó dolgok történnek (ahogy azt a lentebbi videó is szemlélteti).

Legközelebb december 14-én láthatjuk őt, a UFC on Fox 9 alkalmával, amikor is Michael McDonald ellen fog küzdeni saját szülővárosában, a kaliforniai Sacramento-ban, egyazon este szerepelve azzal Anthony Pettis-vel, aki frissen nyert övét a TJ Grant helyett beugró Josh Thomson ellen igyekszik majd megvédeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr165522309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása