TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun: Nem érdekel Sonnen mit mond rólam

2013.06.25. 20:14 td_hriczuakos

Több mint 1 hónapja hivatalossá vált, hogy miután Lil Nog megsérült, Sonnen vette át a helyét, hogy megütközzön a korábbi félnehézsúlyú bajnok, Shogun Rua ellen. Ha trash talk, akkor Chael nem arról híres, hogy homokba dugja a fejét, pimaszul odalöki a mondandóját. Ez egyelőre nem történt meg Rua szerint, legalábbis az általa adott interjúból ez derült ki:

„Tiszteletlen volt Nogueira-val és Wanderlei-el szemben is, de rólam még mindig nem mondott semmit. De az, hogy Wanderlei-t a szájára vette, az sok. Chael egy nagyon megosztó személyiség, aki szeret sokat beszélni, engen ez azonban nem érdekel. Biztos, hogy előbb-utóbb engem is megtalál, de a mondanivalói semmilyen hatással nem lesznek rám.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765376539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása