TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hétvégén Werdum vs Big Nog Brazíliában

2013.06.07. 17:16 td_axl

werdum_nog.jpg

Az UFC Brazíliában rendszeresíti a kisebb gálákat is, és ugyan nem csapnak akkora felhajtást körülöttük, mint pár éve a visszatéréskor, de komoly kis bunyókat tolnak bele a fight card-okba. A TUF Brazil 2 lezárásaként jön hétvégén az UFC on Fuel 10: Nogueira vs Werdum. A valóságshow nagyon elhasalt a nézettségi adatok tekintetében az előző szezonhoz képest, állítólag a Globo Tv ki is hátrálna a közvetítési megállapodásból. 

Na de, ki ne várna egy olyan ütközetet, mint Big Nog és Werdum második találkozása? 2006-ban találkoztak a Pride Critical Countdown Absolute gálán, ahol Nogueira nyert pontozással. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, hogy kicsit morbid hasonlattal éljek, Werdum pedig talán élete formájában van. Nem mellesleg, a győztes kihívói pozícióba kerül nehézsúlyban, Velasquez és JDS harmadik találkozásának nyertesét kapja.

A cardban természetesen ott van a TUF Brazil 2 két döntőse, na meg Thiago Silva, aki a cucc-eltiltásból visszatérő Feijao Cavalcante ellen megy egy félnehézsúlyú háborúba. Erick Silva is most tér vissza a Fitch elleni leiskolázást követően Jason High ellen. Jó lesz ez a gála.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr925350030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása