TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hendricks: Lehet, hogy kétszer kell legyőznöm GSP-t

2013.06.06. 21:05 td_hriczuakos

Úgy látszik, most már nem elég, ha jól bunyózik valaki, mert ha nem jártatod a szádat, sosem leszel a média középpontjában. Nem Bisping és Sonnen az egyetlen, aki hasonló módszerekhez folyamodik, mostanában egy-két harcossal finoman szólva is elszaladt a ló. Hendricks hónapok óta arról beszél folyamatosan, hogy tudja, hogyan iktassa ki GSP-t, és hogyan legyen a váltósúlyú egyeduralkodó. Nemrég az MMAWeekly-nek adott egy pofás kis nyilatkozatot:

„Lehet, hogy kétszer kell legyőznöm GSP-t, hacsak ki nem ütöm. Ha elviszek két menetet, és aztán kiütöm, akkor nem lesz visszavágó. De ha szoros meccs lesz, vagy az első percben ütöm ki, akkor igen. Nagyon izgatott vagyok, hogy megint az oktagonban lehessek, és ránézhessek George-ra. Mostanában csak erre gondolok, még az álmaim is erről szólnak. Nem is tudom szavakba önteni, mennyire izgatott vagyok.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr75342088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása