TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson Silva büntetést kap az UFC-től

2013.05.08. 19:34 td_axl

Már lassan egy sima sajtótájékoztató sem tud visszhangok nélkül az UFC-n belül. Arról, hogy Dana Whitenak biztosan be kelljen vennie a nap vérnyomáscsökkentőjét, ezúttal Anderson Silva gondoskodott. Július 6.-án védi meg a brazil a világbajnoki címét, soron következő ellenfele Chris Weidman lesz.

anderson_silva3.jpg

A gálára szóló jegyek értékesítését a napokban kezdik meg, ennek apropóján rendeztek (volna) egy média napot Los Angelesben, ahol a médiát képviselő összes formátum megjelent, a rádiótól a webes újságokig. Az eseményről azonban pont az egyik főszereplő hiányzott, a világbajnok személyében.

„Nem szeret nyilatkozni a médiának – kezdte a történet palástolását Dana – de ez része a szerződésének. Mindenki mindig többet akar, és több pénzt, de senki sem akarja reklámozni a harcot, és beszélni a sajtónak. A press munka része ennek, akár tetszik, akár nem.” Nos, a „fizetetlen szabadság” 50 ezer amerikai dollárjába került, melyet a szervezet malacperselyében kell majd elhelyeznie. 

Időközben Anderson jelezte, hogy őt senki sem értesítette előzetesen a rendezvényről, csak a repülőn hazafele Brazíliába tudta meg, hogy elmulasztotta kötelezettségét. A brazil kiemelte, hogy sosem maradt távol korábban ilyen programról, ugyanis jó előre tervez ezekkel, hogy edzéseit optimális ütemben tervezhesse. Magyarázkodás, vagy valóban az UFC hibázott? És akkor mi a helyzet Nick Diaz távolmaradásaival?

- soleado -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr935290106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása