TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyrone Spong következő meccsei veszélyben?

2013.04.25. 21:22 td_axl

Tyrone Spong eddig sem titkolta, hogy pörgetősre veszi a következő hónapokat, éveket, ugyanis MMA és kick-box szabályrendszerben párhuzamosan kíván versenyezni. A WSOF és Glory ezt úgy tűnik, hogy le tudja papírozni egymás között, de azért van némi rizikó olyan húzásban, hogy Spong két hét eltéréssel küzd júniusban a két szervezetnél. 

glory ny.jpg

A Glory ekkor indul USA-hódító hadjáratára, New Yorkban kezdenek és indulásként egy félnehézsúlyú nyolcas tornával robbantanak. Egy este ledarálják egymás a srácok, Ilunga, Verlinden, Bouzidi és Collette is az indulók között van, vagyis olyan arcok, akik eddig nem voltak óriások a nehézsúlyban, kiteljesedhetnek egy alsóbb súlycsoportban. Hogy Spong is induló a tornán, vagy superfightot vív Ghita és Zimmerman mellet, egyelőre kérdés, ahogy az is, hogy egyáltalán ringbe léphet-e.

Tyrone vízuma ugyanis lejárt, az új cuccot pedig akár három hétig tarthat beszerezni. Spong így nem tud elég időt tölteni a Blackzillian csapatnál, így pedig nem akar bemenni a ketrecebe második MMA bunyójára. Ezt követően egy héttel lenne a Glory gála, melyre azonban Hollandiában elvileg készülhetne, ehhez haza kéne cuccolnia, de ezt valszeg meg is teszi vízum hiányában...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835247251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása