TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Invicta FC 5: Támadnak az amazonok

2013.04.05. 19:35 td_axl

Helyi idő szerint ma rendezi ötödik gáláját a kizárólag női harcosokat soraiban tudó Invicta Fighting Championships nevű szervezet. Habár az előző négy gála mérkőzései sem hanyagoltál a színvonalat, de a mostani párosítások biztos garanciát nyújtanak arra, hogy igazi „férfias” küzdelmeket lássunk a csajoktól.

006_cris_cyborg_and_fiona_muxlow.0_standard_730.0.jpg

Cyborg vs Muxlov

A cardban találunk olyan neveket, mint a visszatérő Cris „Cyborg” Santos, Sarah Kaufman, Kaitlin Young és Bec Hyatt, akit mi is bemutattunk már nektek. Magam részéről az ő mérkőzését várom a legjobban, ellenfele a grazi Jasminka Cive. A sógorék kiválósága egy 5-0-s mérleggel utazott el a mérkőzésre, és a korábbi mérkőzéseit átfutva biztosan állíthatom, hogy parázs kis csata van kilátásban.

Bec Hyatt

A főmérkőzést meglepő módon nem Cyborg vívja majd, hanem Jessica Penne és Michelle Waterson. Santos az nyilatkozta ma, hogy továbbra is Ronda Rousey számára az első számú cél és kihívás, amire idén már nem sok esély van, és persze nem ártana egy szerződéssel rendelkezni, amelyen az UFC áll munkáltatóként.

Összefoglalva, a kis szervezet nagy gálát készített elő , érdemes nyomon követni a fejlődésüket.

-soleado-

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr955203021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kobakaba 2013.04.06. 14:12:39

Hú! Én nem kérnék ezektől pofont! Inkább néztem a legelső képen lévő két csajt férfinak.
süti beállítások módosítása